Pauline Plokhooij (1962)
Van jongs af aan ervaar ik een immense ruimte en stilte in mij. Tijdens het lezen van de boeken van Seth en Orin, werd deze ruimte en stilte aangeraakt. Een diep innerlijk weten ontvouwde zich. Sindsdien heb ik me in deze ‘materie’ verdiept.
In 1994 volgde ik de Awakening your Light Body cursus. Bij de eerste zin van de eerste meditatie wist ik dat ik dit materiaal zelf zou gaan doceren. Sinds 1995 houd ik me fulltime bezig met het doceren van light body cursussen en lichtwerk.

Ik werk nauw samen met Lichtmeesters en engelen. Hun liefde, licht en bewustzijn mag ik doorgeven. Daar ben ik enorm dankbaar voor.
Samen met hen houd ik een uitnodigende ruimte voor je open, zodat je het potentieel aan licht, liefde en bewustzijn in jezelf kunt ontdekken en verder kunt verkennen.

Je wordt uitgenodigd je hart te openen, te ontdekken wie je bent, waar je vandaan komt en hoe je je licht en liefde op aarde kunt inzetten.

Om mijn eigen ontwikkeling nieuwe impulsen te geven volg ik sinds 1996 de seminars van Orin en DaBen in de VS. Naast het doorgeven van hun werk, ontwikkel ik zelf workshops en cursussen. Ook houd ik me bezig met het opnemen van gechannelde meditaties. Ze zijn altijd puur en afgestemd op de aanwezige groep, persoon en/of toekomstige luisteraars.

In de zomer van 2011 ontving ik de innerlijke opdracht de opleiding tot lichtwerker te ontwikkelen. Nadat de opdracht wat bezonken was, ben ik geïnspireerd en enthousiast aan de slag gegaan. In september 2013 ging de eerste opleidingsgroep van start!

Het onderzoeken van bewustzijn en kijken hoe energiestructuren zich opbouwen, veranderen en in materie tot uiting komen boeit me enorm. Ik geniet van reizen, hardlopen, natuur, bijen, gedichten en mensen.